Over ons

Hoven Schildersbedrijf V.O.F te Roermond is een goed lopend en dynamisch bedrijf dat elke dag aan de weg timmert om voor u een zo goed mogelijk eindresultaat te boeken voor al uw schilderwerken.

Om een goed eindresultaat te boeken zijn wij vakkundig opgeleid en beschikken over diverse diploma’s om voor u een stuk vakwerk af te leveren tegen een scherpe prijs.

Doordat wij niet afhankelijk zijn van één verfleverancier kunnen we zelf bepalen welke producten nodig zijn om een goed stuk schilderwerk te leveren, al onze producten voldoen aan de eisen van deze moderne tijd.

Ook wij zijn al lang bezig met de verf eisen van 2010 om het terugdringen van oplosmiddel houdende verf producten. We beschikken ook over eco producten van plantaardige materialen. Immers gezondheid en milieu is heel belangrijk.

Bij Hoven Schildersbedrijf V.O.F. kunt u verder ook terecht voor een onafhankelijk advies voor al uw behang, verf, glas enz. werkzaamheden. Dus ook voor interieur en kleuradvies bent u bij Hoven Schildersbedrijf V.O.F. aan het juiste adres.

Graag helpen wij u om de juiste beslissing te nemen zodat u hiervan nog jarenlang kunt genieten.

Contactgegevens

Hoven Schildersbedrijf V.O.F.
Ambachtsingel 99

6043 RT
Roermond

Telefoon

Danny Hoven
Mobiel +31 (0) 6-13 05 85 18

Niek Hoven
Mobiel +31 (0) 6-52 01 27 40